Obuka „Veštine komunikacije“

Šifra: 127
Trajanje kursa: 2 dana

Obuka „Veštine komunikacije” na interaktivan način prenosi kako svaki pojedinac svojim stavom i stilom ponašanja utiče na ishod komunikacije ili konflikta.

Cilj obuke je osposobljavanje polaznika za efektivniju komunikaciju i podizanje njihovih veština koje će doprineti daljim uspesima. Obuka sadrži brojne radionice u kojima se ukazuje na najčešće greške u komunikaciji, role-play akvitnosti, dobri i loši primeri. U zavisnosti od odabira tema, razvija se poseban program.

LIDERSTVO (LEADERSHIP EXCELLENCE) – Najvažniji korak ka poslovnoj izvrsnosti

Šifra: 054
Trajanje kursa: 1 dan

Prvi osnovni korak u većini modela poslovne izvrsnosti je liderstvo i u tom kontekstu ovaj kurs daje odgovore na sledeća ključna pitanja:

•Kako lideri razvijaju i upravljaju ostvarenjem misije i vizije?

•Da li su lideri role-modeli za uvođenje kulture izvrsnosti u njihovim kompanijama?

•Kako lideri definišu vrednosti potrebne za dugoročni uspeh i kako ih implementiraju kroz relevantne akcije i ponašanja?

•Koliko su lideri lično uključeni u omogućavanje da se menadžment sistem kompanije razvije, implementira i konstantno unapređuje?

•Kako lideri motivišu, podržavaju i ohrabruju ljude u svojim kompanijama?

Osnovu kursa čini The Leadership Challenge Workshop® metodologija zasnovana na opsežnom istraživanju i proučavanju osnovnih 5 odlika svih uspešnih lidera koji su u svojim kompanijama i organizacijama postigli visok nivo poslovne izvrsnosti.Kurs je namenjen rukovodiocima i stručnjacima proizvodnih i uslužnih preduzeća koji žele da steknu suštinsko znanje о liderstvu.